has given a Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating
post content

Gemengde mening over de hand&body wash van Cîme

Dit is een organische hand&body wash waarvan de fles ook nog eens 100% is gerecycled. Bijna alle ingrediënten hebben een natuurlijke afkomst en ze bijna de helft ervan komt van een biologische landbouw. Dit zorgt er natuurlijk al voor dat deze bodywash een super bijdrage levert aan het milieu waar ik honderd procent achtersta. Ook staat er op de achterkant van het product een uitgebreide uitleg over een paar van de producten wat ik heel fijn vind omdat ik dan precies weet wat er inzit. Wel ben ik zelf niet de grootste fan van deze geur. Het is gebaseerd op mandarijn en ceder. Allebei de ingrediënten ruik je heek sterk terug in het product. De mandarijn draagt bij aan de fruitige geur wat ik heel lekker vind. Alleen door de ceder ruikt het een beetje chemisch waar ik zelf niet zo van houd. Dus ik vind de geur van ceder iets te sterk. Wel vind ik de substantie perfect alleen vind ik dat het beter was als het iets meer schuimde. Het is een beetje vloeibaar waardoor de schuimbubbels ook vloeibaar worden. Al bij al vind ik deze body&handwash een uitstekend product en het levert een goede bijdrage aan de natuur, alleen ben ik zelf niet zo’n grote fan van de geur en vind ik dat de body wash iets te vloeibaar is.
Read more
share-shareShare!
249