has given a Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating

Mooie kleur

Ik heb de nagellak van PJR care in de kleur choose to be healty gekregen samen met de base en top coat. De kleur staat voor passie, enthousiasme en je dromen waar maken en dat omschrijft mij perfect. Ik heb op mijn nagels gellack dus ik heb deze producten alleen getest op mijn teennagels en dat beviel mij goed. De nagellakjes waren super snel opgedroogd en de top coat geeft een hele mooie glans. Wat ik een min puntje vind is dat de kwastjes kleiner zijn dan dat ik gewend ben en er dus langer over deed om het mooi aan te brengen ( bij mij moet alles perfect). De nagellak blijft lang en heel mooi zitten wat uiteindelijk het belangrijkst is. Ik ben tevreden met de producten, en raadt het ook zeker aan. Ik geef het 4 sterren vanwege de dunne kwastjes. @pjr-care
Read more
share-shareShare!
203