post content
Hier mijn skincare favorieten van de afgelopen tijd. ✨ Stuk voor stuk heerlijke producten die mijn huid goed hydrateren en ervoor zorgen dat mijn huid ‘rustig’ blijft. ✨ Een van mijn favorieten is het ‘powerduo’ van Paula’s Choice, dit duo bestaat uit de Vitamine C booster en het anti-aging Retinol serum. Dit duo is bedoeld om verschillende tekenen van huidveroudering aan te pakken. De Vitamine C booster is voor het creëren van een stralende en egalere huid. Het Retinol serum moet fijne lijntjes en rimpels verminderen en de stevigheid van de huid bevorderen. Ik gebruik deze 2 producten een paar keer in de week voor het slapen gaan. Ik merk vooral dat ik de volgende dag geen doffe huid meer heb en wakker word met een ‘glow’ op mijn gezicht. Ook heb ik het gevoel dat deze producten mijn huid fijner maken qua structuur. Al met al ben ik heel content met dit duo! ✨ De Vichy Mineral 89 booster en de Nutrilogie 1 crème gebruik ik ook als duo voor een hydratatie boost en is echt top voor het kalmeren van mijn huid bij huidirritatie. ✨ Verder gebruik ik sinds 2 weken de LUNA Fofo van Foreo. Deze gebruik ik in combinatie met de Checks and Balances facewash van Origins. Na gebruik voelt mijn huid super zacht en schoon aan. Om echt resultaten qua huidverbetering te ervaren gebruik ik het product nog te kort. Over een tijdje laat ik dan ook uitgebreid weten wat mijn bevindingen zijn. ✨ Als laatst het Eve Lom Rescue masker, een heerlijk masker voor een vermoeide, onrustige huid die net even een ‘pick me up’ nodig heeft. Een review van dit masker is terug te vinden op mijn Shelfie. ✨ Op de foto met favorieten staat helaas geen oogcrème.. Met oogcrèmes heb ik tot nu toe niet zoveel succes gehad, nog geen een gevonden die me écht bevalt. Iemand een goede suggestie? 🙃
Lees meer
33
1054