post content
Ik gebruik dit product nu ongeveer 8 maanden en ik ben er super tevreden over. Het heeft een fijne smeerbare textuur omdat het erg vloeibaar is, en de geur is friszuur maar wel prettig. Ik heb van mezelf een zeer droge en gevoelige huid die vaak schilfert en er geïrriteerd en futloos uit ziet. Dit product voeg ik altijd twee keer per dag toe aan mijn skincare routine, en ik word al blij als ik mijn huid een beetje voel tintelen. Het is belangrijk om goed naar je huid te luisteren dus ik ben begonnen met éénmaal daags deze booster te gebruiken en heb dit langzaamaan uitgebreid naar tweemaal daags ☺️ Helaas is het erg prijzig, dus ik doe wel erg zuinig met het product. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die zijn of haar huid elke dag een goede frisse glow wil meegeven!
Lees meer
21
398