🌼Review update🌼 Ik heb een tijdje terug deze booster mogen ontvangen van @weareeves @paulaschoice helemaal geweldig natuurlijk😍 Maar ik werk in de zorg en draag 8 uur per dag verplicht een mondkapje en heb mega uitslag op mijn gezicht en roodheid ervan dus alles wat ik erop smeer brand heel erg het enige wat nu wel aardig werkt is after sun of aloe vera gel dat koelt natuurlijk goed . Maar goed ik wilde het product natuurlijk wel verder testen dus smeer het nu op mijn voorhoofd en sla dus mijn wangen en kin even over . Op mijn voorhoofd prikt de booster niet ,mijn huid voelt ook gladder en toont egaler ook lijkt het of mijn make up meer dekkend is als ik deze erna opbreng. Ik zie verder nog geen verschil qua teint of pigmentvlekken die minder zijn geworden maar daarvoor moet ik het product denk wat langer testen nog. Ik blijf het gebruiken voorlopig alleen op mijn voorhoofd en zodra mijn uitslag minder is op mijn wangen en kin van de mondkapjes dragen ga ik het verder testen op mijn hele gezicht. Dus de uitgebreide review volgt nog! Promise☺️☺️ Dus heb je een gevoelige huid en of irritatie dan is het product denk ik niet zo prettig in gebruik ivm het geconcentreerde product met heel veel werkzame stoffen ,maar iedere huid reageert ook weer anders . Dus kijk wat voor jou goed en fijn werkt . Dit is mijn voorlopige ervaring met het product.😘 Samengevat: 🌼Smeert goed uit 🌼Heel vloeibaar dus druppel het in de palmen van mijn handen en dan op mijn gezicht. 🌼trekt snel in 🌼huid oogt egaler na aanbrengen 🌼huid voelt erg glad en zacht 🌼make up brengt heel makkelijk aan eroverheen
Lees meer
17
1346