post content

Extra skincare routine

Vandaag mijn huid maar eens extra verzorgd. Eens in de zoveel tijd (meestal ga ik op mn gevoel af) geef ik mn huid een extra behandeling. Met een derma roller breng ik het reinigingswater dieper in mijn huid (ik ga niet zo ver dat het gaat bloeden ofzo). Daarna watje met @paulaschoice bha exfoliator. Dan de hydrogel gezichtsmasker van balea. Deze laat ik erop zitten totdat ik merk dat deze bijna helemaal droog is (huid zuigt zich vol) en normaal dan alleen de kruidvat talgreducerende creme. Vandaag extra de Niacinamide tonic en serum toegevoegd van revolution skincare in mijn routine. Nachtje laten rusten en de volgende dag kan ik vaak de eerste resultaten al zien. Heb gemerkt dat mede hierdoor ik mijn huid rustig kreeg en deze minder rood werd.
Lees meer
5
877