post content

Even wennen

Ik ben eigenlijk niet iemand die veel research doet als het gaat om tandpasta. Toen deze tandpasta op de deurmat viel had ik dus ook totaal geen verwachtingen. Het is een kleine tube maar je hebt echt maar super weinig nodig voor het gewenste effect. Iets waar ik onwijs aan moest wennen was de smaak/geur aangezien het me heel erg doet denken aan Lord of Misrule van lush. En je wilt een tandpasta natuurlijk niet associëren met een douchegel hahaha. Omdat het volledig natuurlijk aspect van deze tandpasta mij toch wel erg aanspreekt heb ik volgehouden en daardoor raakte ik er steeds meer aan gewend. Mijn tanden voelen erg schoon en zien er stralend uit na gebruik. Ook heb je een super fris gevoel in je mond. Ik heb zeker het idee dat deze tandpasta beter en langer werkt dan de merken die ik hiervoor heb geprobeerd. Zeker een aanrader wat mij betreft! Dankjewel @knack-nature & @weareeves ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lees meer
1
702