heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven

Helemaal klaar voor de zomer!

Afgelopen weken heb ik deze mattifying moisturizer van @dermalogica geprobeerd. Allereerst erg fijn dat deze crème SPF30 bevat en daarmee mijn huid voldoende beschermd tegen de zon. Hier was ik laatst erg blij mee met dat mooie weer, heerlijk genieten van de zon met deze crème op mijn gezicht. Daarnaast merk ik zeker dat mijn huid is gematteerd lijkt na gebruik van deze moisturizer, iets wat goed van pas komt voor mijn glimmende huid. Bovendien draag ik vaak make up en heb ik de laatste tijd deze crème als basis gebruikt. Hij smeert enorm fijn uit en zorgt ervoor dat mijn make up prima blijft zitten gedurende de dag. Wel heb ik de afgelopen tijd juist iets meer last van puistjes gehad, maar dit zou ook te maken kunnen hebben met andere factoren, dus ik ga hem zeker verder testen! Tot slot ruikt het product zeer fris, haast citrus-achtig, maar niet op een vervelende manier. Kortom, een fijn product wat ik zeker nog langer zal uittesten om een goed oordeel te kunnen geven!
Lees meer
2
share-shareDeel!
438