Kruidig en fris!

Na jaren fan te zijn geweest van paradontax, was ik wegens een andere samenstelling van het product al een tijdje op zoek naar een goede vervanger en mogelijk heb ik deze gevonden in de tandpasta van @knack-nature! Omdat ik al gewend was aan een niet-gebruikelijke tandpasta-smaak kon ik makkelijk wennen aan de smaak van deze tandpasta die te omschrijven is als zeer kruidig maar wel fris. Wel kan ik me voorstellen dat het voor veel mensen wennen is aan deze smaak. Tip: Gebruik niet te veel van de tandpasta, want de smaak kan dan echt gaan overheersen, zelfs zo erg dat je je tong voelt tintelen of even helemaal niet meer voelt đŸ˜… Verder erg te spreken over deze tandpasta, tanden voelen schoon aan, geen last van geĂ¯rriteerd tandvlees en de frisse nasmaak blijft lang hangen. (Mogelijk zelfs iets wittere tanden??) Al met al kan dit zomaar eens mijn nieuwe favoriete tandpasta merk gaan worden!
Lees meer
1
371