Vitamine C booster van Paula’s Choice 🍊

Het heeft even geduurd voordat ik een review wilde schrijven over dit product, ik wilde het echt een tijdje proberen. Sinds een paar maanden gebruik ik de vitamine C booster van @paulaschoice. Ik heb mijn skincare routine flink omgegooid en gebruik nu bijna alleen maar producten van dit merk. Mijn liefde voor dit merk moest even groeien, want de eerste keer dat ik iets probeerde van Paula’s Choice, heb ik de hele bups zo weer teruggestuurd. Ik kreeg er puistjes en mee eters van. Bleek dat ik een lijn voor een droge huid (heeft vet nodig) had gekocht terwijl ik producten nodig had voor een vochtarme huid (heeft water nodig). Toch probeerde ik het maar weer en wat ben ik daar blij om! Eerder schreef ik al over de niacinamide booster. Ik gebruik deze vitamine C booster puur op mijn huid na mijn toner en exfoliant. Het smeert lekker en trekt meteen in. Ik merkte een instant glow, maar wilde zien wat het op langere termijn zou doen. Ik heb dus een vochtarme huid en vooral in de winter is mijn huid erg needy. Bij een droge of vochtarme huid komt vaak ook een doffe huid kijken, en daar wilde ik vanaf! Nou, dat is gelukt! Mijn huid heeft een gezonde glow en is egaal. Minder rode vlekjes en geen dofheid meer. Ik vind mezelf er echt stralender uit zien! In combinatie met de niacinamide, die je poriën verkleind, krijg ik zelfs van andere mensen de opmerking dat mijn huid er zo goed uit ziet. Onlangs heb ik ook de masterclass bijgewoond, waar ik wat leuke tips kreeg voor de skincare routine. En ik moet zeggen, zo lang ik me echt aan die routine hou, doet mijn huid het zó goed!
Lees meer
10
1444