Nu toch wel heel nieuwsgierig geworden dus deze tandpasta gekocht en paar weken getest

Zoals dus in de titel staat heb ik deze tandpasta zelf gekocht aangezien ik heel erg nieuwsgierig was geworden na al de reviews van @weareeves editors. En eigenlijk is het zoals veel van de editors al schrijven een tandpasta die niet zo lekker smaakt maar wel goed werkt! Mijn tanden voelen echt wel schoner en gladder als met de tandpasta die ik normaal gesproken gebruik. En daardoor voel ik mij wel zekerder als ik bijvoorbeeld zwaar getafeld heb met knoflook door het eten. Of veel suiker op heb. Je voelt dat je tanden goed schoon worden en dus toch langer een frisse adem. Alleen zit daar wel een beetje het probleem want wat is fris? De tandpasta en je adem ruiken kruidig omdat je tandpasta een kruidenpasta is. Dus dat is iets wat je ervoor over moet hebben. Ook heeft de tandpasta geen fluoride dus ook dat is iets wat je moet bedenken of je dat wil. Ik gebruik de tandpasta nu om en om met een tandpasta waar wel fluoride in zit voor de zekerheid. Maar om deze reden wel een ster minder voor de tandpasta.
Lees meer
2
210