post content

In for a sunkissed look?

Afgelopen twee weken de Abloom Luminious SPF 30 Cream in de kleur Sunkissed mogen testen en wat ben ik er blij mee! Een prachtig en luxe flacon ook. ;) Er zitten sterke extracten van bloemen en planten in verwerkt met een hoge dosis vitamines en anti-oxidanten. Het is een vegan en cruelty free crème met natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen en vrij van synthetische SPF. Daar ben ik extra blij mee, omdat mijn huid normaliter geïrriteerd raakt wanneer ik producten gebruik waarin SPF is verwerkt (zonnebrand/ dagcremes/ make-up). Met deze heel romige (!) crème wordt mijn huid juist gevoed en wordt het egaler door de natuurlijke pigmenten die goed met mijn huid versmelten waar ik een very glowy “beach” look van krijg. :) Tegelijkertijd vind ik het fijn dat mijn huid goed beschermd is tegen de zon, zonder dat de creme een witte waas achterlaat. Het enige minpunt vind ik de prijs. Ik weet namelijk niet hoe lang ik over het flacon zal doen.. als ik er sneller doorheen ben dan verwacht dan vind ik de prijs persoonlijk aan de hoge kant. Soms moet ik ook vaker op het pompje drukken voor er wat uitkomt en vraag ik me af hoe lang het mee zal gaan. Overall heel blij mee! @abloom.skincare @weareeves
Lees meer
10
1571