heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven

Benieuwd naar nog langer gebruik resultaten

Ik heb deze nachtcrème lotion nu 2 weken getest. Het product zou je huid verzorgen dat het minder geïrriteerd raakt, roodheid verminderen , minder vet ogende huid en minder onzuiver heden. Na twee weken heb ik vaker gemerkt dat na deze nacht lotion mijn huid gehydrateerd was en ik een minder vette t-zone had. Helaas heb ik nog niet iets gemerkt dat het de roodheid verminderd. En heb ik ook nog geen last van puistjes gekregen. Het is een niet vette lotion en heb ook nog geen last gehad van een droge huid. Ben benieuwd of na langer gebruik van deze lotion de roodheid ook weg gaat of hopelijk minder wordt. Ik heb dit product gekregen om te testen. En ben blij dat ik het mocht testen @dermalogica @weareeves
Lees meer
share-shareDeel!
378