heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven

Benieuwd op langere termijn🙈

Ik mocht deze nachtcrème uittesten en dat was echt veelbelovend want is geschikt voor een typische tienerhuid! Het zou mijn huid kalmeren, hydrateren en roodheid verminderen✨ Nu heb ik het gedurende 2 weken ‘s avonds aangebracht. Ik moet zeggen dat ik niet echt veel verschil merk. Wel merk ik dat de geur mijn huid op dat moment wel laat hydrateren. Het is een zeer sterke geur die heel goed intrekt in de huid.🙏🏻 Heel blij dat ik dit heb mogen uittesten maar is jammer genoeg niet mijn ding. Misschien na een langere tijd dat het echt iets gaat doen met mijn huid? Wie weet en daar zal ik ook zeker achterkomen!🤷‍♀️ @weareeves & @dermalogica @weareeves & @dermatologica
Lees meer
3
share-shareDeel!
323