post content
Hey Eves, Beter laat dan nooit. Hier mijn review: De C15 booster van @paulaschoice. Allereerst ben ik heel blij dat ik was geselecteerd dit product te testen. Dit product stond hoog op mijn wishlist. Ik vind het uiterlijk van de verpakking. Lekker straight forward daar houd ik van geen poes pas. De applicator een glazen pipetje is erg fijn in gebruik, dit maakt het doseren erg makkelijk. En voorkomt dat je er met je vingers aan moet komen wat weer eventuele bacteriën kan afgeven aan het product. Ik gebruik het als volgt. Na mijn cleanser in de douche breng ik de C15 booster direct aan op mijn gezicht. Ik verdun het niet. Heb dit wel geprobeerd maar mijn mening is dat het niet zo goed vermengdals ik zou willen en het zonde vind van zo'n puur product dit te mengen. Na het aanbrengen van de druppels smeer ik het goed uit en merk direct een verbetering... mijn huid straalt het heeft een instant gezonde glow!! Ook heb ik het idee dat de fijne lijntjes iets verminderd zijn... 💯 Er zit vrijwel geen geur aan wat ik erg prettig vind. Een tip die ik heb verkregen via paulaschoice op Instagram is meng nooit een creme met daarin een SPF met een product met daarin vitamine C, dit breekt de werkzaamheid van de factor af... Ik zou zeggen tip van de dag 🤗 Nog een tip gebruik je een product met daarin vitamine C zorg dat je de dop er altijd goed op draait om verkleuring te voorkomen. Het reageert namelijk met zuurstof. Mijn vriend heeft het ook uitgeprobeerd en is ook erg enthousiast... Sorry dat mijn review zo laat komt maar dit is wegens persoonlijke redenen. Nogmaals bedankt @paulaschoice en @weareeves voor de gelegenheid de C15 booster te mogen testen. ❤❤❤
Lees meer
18
566