post content

Egaler teint na een maand

Sinds begin april gebruik dit BioLumen-C serum van @dermalogica dagelijks in mijn ochtendroutine. In het begin enkel met een hydraterend serum, sinds twee weken ook met niaciamide. De twee gaan goed samen! Ik gebruik 4 a 5 druppels van dit serum en ik breng dit drukkend aan op mijn gezicht. Qua geur heeft dit een vleugje sinasappel. Prettige geur, niet overheersend. Ochtendroutine wordt afgesloten met een dagcreme met spf. Resultaat: Met fotos heb ik geprobeerd aan te tonen wat dit serum met mijn teint doet. Je kan een btje zien dat ik veel buiten ben geweest afgelopen maand 🙈🙈 Over het algemeen is mijn teint egaler! Ook al ben ik meer gebruind in mijn gezicht dan voorheen, het is een gelijkmatige kleur. De acne scar is minder geworden op mijn voorhoofd en met name tussen mijn wenkbrouwen. Is dit door dit serum of de normale genezingstempo? Ik kan het niet echt zeggen. Pigmentvlekjes onder mijn beide ogen (voornamelijk rechts)... hardnekkige vlekjes die ik al heel lang heb. En helaas gaan ze ook niet zo 1,2,3 weg. Conclusie Na circa een maand gebruik merk ik wel degelijk een verbetering van mijn algemene teint. Ik ben daar heel blij mee! Ik heb nog ruim de helft van het flesje over na 1x dagelijks gebruik. Dus ik ga het flesje zeker opmaken!
Lees meer
3
1163