heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven
post content

Een milde, goed werkende exfoliant

Hello beautylovers, Mijn gezicht bestaat uit een gecombineerde huid waarbij ik een "vettige" t-zone heb en wat drogere wangen en kaken. Voor het testen van dit product was mijn huid al gewend aan het dagelijks gebruiken van een exfoliant middels een vloeistof en wattenschijfje. Over de daily microfoliant scrub (foto links) wordt het volgende gezegd; * het is een milde poeder exfoliant (foto rechts boven) * is geschikt voor dagelijks gebruik * is geschikt voor alle huidtypen * bevat Salicylzuur Een exfoliant die de huid superzacht en fris maakt door dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren. Daarnaast zou het de huid een egalere tint geven en de huid kalmeren. Het volgende heb is de afgelopen 2 weken dagelijks gedaan. De exfoliant komt in poedervorm waarvan slecht 1 theelepel per keer nodig is. De active bestanddelen worden geactiveerd door met vochtige handen een schuim te maken. In dit schuim zijn kleine korrels te voelen, ter grote van zandkorrels. Door het schuim gedurende 1 minuut met ciruclerende bewegingen over het gezicht te masseren (foto rechts onder) en vervolgens af te spoelen met water worden de dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Met voor mij als resultaat een superzacht en fris aanvoelend gezicht. De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met meer egaliserende producten, daarom kan ik niet aangeven of dit product mijn gezicht een (meer) egalere tint heeft gegeven. Pluspunten voor mij zijn: * minder afval omdat ik geen wattenschijfje hoeft te gebruiken bij het gebruik van deze exfoliant, * een superzachte frisse huid, * makkelijk in gebruik, * geen irritaties van de huid, * minder afval omdat de container hervulbaar is, * heeft voor mij geen waarneembare geur, * het merk - waar het voor staat en het doel dat ze hebben. Verbeterpunten voor mij zijn: * geen exfoliant voor dagelijks gebruik omdat het mijn huid licht uitdroogt (mogelijk zou dit anders zijn als je rustig aan opbouwd). Daarnaast is dit snel te verhelpen door het gebruik van een vochtinbrengende primer, een gezichtscreme of een gezichtsolie, * de prijs. Ik heb andere producten die visueel gezien hetzelfde resultaat geven. Ondanks dit hou ik deze zeker in mijn achterhoofd bij een eventuele volgende kortingsactie. Al met al een heel fijn, werkend product. Ik heb dit product van @dermalogica via @weareeves mogen testen.
Lees meer
3
share-shareDeel!
1037