post content

Poetsen maarrrrrrr

Een tijdje terug ben ik begonnen met het poetsen met de tandpasta van @knack-nature Vind tandpasta altijd lastig reviewen, want je bent zo klaar qua beoordelen🙈 nu heb ik het wel een aantal weken getest en kan er het volgende over zeggen: De smaak Ik las dus dat de smaak in het begin heel vreemd kon wezen en je er enorm aan moest wennen.. eerlijk? Ik merkte niks van een vreemde smaak en vond deze juist goed te doen.. ik ben al gewend om met herbal toothpast te poetsen vanuit het verleden.. wellicht daarom? Verder vond ik het echt een prima tandpasta, hij poetst goed schoon en zo voelt het ook na het poetsen. Helaas wordt de boel er niet witter op, maar goed dat belooft ie ook niet. Wat ik ook fijn vind is dat er geen choarcal in zit... Ik ben allergisch voor houtskool.. dus had van te voren wel even gecheckt wat er in zat voor ik ging testen 😉 Wel was de verpakking travel size, ideaal voor het reizen straks weer ☺️ Is het mijn tandpasta? Nee.. ik ben echt whitening nodig... Voor een keer proberen was het wel leuk en te doen☺️
Lees meer
3
402