post content

Review Knack Nature Premium Herbapeutic Toothpaste

Hier mijn ietwat verlate review van deze Knack Nature Premium Herbapeutic Toothpaste. Ik had er helaas geen informatie briefje bij gekregen en moest het van de kartonnen verpakking aflezen wat het precies doet etc (erg klein overigens 🧐). *Made from herbal natural extracts *Removes plaque and stains such as coffee and tea stains. Ensures your gums are healthy and bacteria free *Like a Spa in your mouth it leaves you with fresh breath and a good feeling *Users are only required to use small amounts for each teeth cleanse Ik heb de tube opgebruikt en ik heb een beetje mixed feelings of ik deze nou zo goed vind. Bij het eerste gebruik moest ik gelijk denken aan Paradontax tandpasta door de smaak. Na een paar keer poetsen vond ik de smaak iets minder onaangenaam en smaakt deze toch ietsje beter. Mijn tanden voelen in ieder geval wel goed schoon en de tandpasta schuimt genoeg. Ik vind niet echt dat ik er een frisse mond van krijg door de smaak. Na ongeveer een week of 2 a 3 poetsen is de tube leeg, maar ben ik nog steeds niet helemaal gewend aan de smaak. Dat blijft toch een dingetje πŸ˜•. Of de tandpasta vlekken van je tanden haalt kan ik niet goed oordelen; ik heb zelf aardig witte tanden, dus dit doet geen enkele tandpasta bij mij zichtbaar. Ik vind de tandpasta op zich verder wel goed zijn werk doen, de tanden voelen echt schoon en glad aan en je hebt maar weinig nodig. Maar door de smaak zou ik deze niet zelf kopen. Je moet daar echt van houden of niet. Inmiddels heb ik weer met gewone tandpasta gepoetst en dat vind ik persoonlijk dan toch echt frisser en fijner aanvoelen. Ik vond het wel fijn om deze te kunnen testen @knack-nature en @weareeves. Bedankt daarvoor!
Lees meer
2
369