post content

ZO SKIN HEALTH Obagi **nieuwe update!!! Lees onderaan

**28 maart 2021 Update over voortgang onderaan de tekst Goed dan.... ik ben zojuist €227 euro’s lichter geworden, maar ik denk (ik hoop) dat ik “goud voor mijn huid” te pakken heb. Na mij Vichy avontuur was ik opzoek naar een product/producten van een honest merk zonder fratsen die net een paar stappen verder zouden gaan dan de gevestigde orde in mijn badkamer laatjes. Ik ging van links naar rechts en las intussen veel over de trend @paulaschoice en Jetske Ultee, belde met hen vroeg second opinion aan jullie lieve evies, maar beide merken hebben mij niet kunnen overtuigen, ook heb ik me laten informeren dat er oa in de producten van Jetske Ultee en Paula’s choice ingrediënten aanwezig zijn die niet heel vriendelijk voor je huid zijn, na uitvoerig te hebben gedebatteerd met mijn huidtherapeute 😄 (ja tegenwoordig heb ik gewoon een huidtherapeute, gewoon bij @soaptreatmentstore hoor en een huidanalyse is helemaal gratis en is zo gedaan, graag gedaan 😉). Zij heeft mij heilig doen geloven dat ik voor het echte werk (lees;merk) moet gaan. Dus dat is dit pretpakketje geworden🥳. Wat hebben we hier? 1. Een starterpakket- Daily Skincare Program Exfoliating cleanser Exfoliating polish Complexion renewal pads Daily power defense 2. Sunscreen SPF 50 voor gezicht Ohw en een side note is wel dat mijn huidtherapeute mij heeft aangeraden ‘s avonds de pre cleanse te gebruiken van @dermalogica , dat vind ik sowieso een goed merk dus jah geen probleem dat doe ik met plezier zei ik! Nou dan ga ik morgen maar beginnen aan deze avontuur naar een perfecte huid✨✨ Ik houd jullie uiteraard op de hoogte😉 **update 28 maart 2021 Oké, ik kan best pietluttig zijn over van alles en nog wat en zoek dingen altijd tot de bodem uit en wil alles weten van de hoed en de rand, en al helemaal als het om mijn lichaam, haar en huid gaat maar DIT lieve evies... dit is next level verzorging. Schrijf t ergens op ZO MEDICAL SKINCARE van dr ZEIN OBAGI. Ik moet bekennen dat ik de eerste week van gebruik toch best een trekkerig gevoel over mijn gezicht had, de hele dag! Nu weet ik dat mijn huid op die momenten werd getraind te veranderen om een “normale” huid te worden (gekke bewoording want wat is normaal haha maar you got my point) dat had de huidtherapeute mij ook verteld. Ik had last van een t-zone met vochtarme plekken op mijn wangen. Nu na twee weken de producten te gebruiken heb ik bijna geen zichtbare poriën meer en heb ik voor het eerst een normale huid dus ik glim niet meer tegen de middag uren op mijn voorhoofd neus en kin. Morgen ga ik langs mijn huidtherapeute want ze wilde mij toch even graag weer checken na ruim twee weken de skincare lijn te hebben gebruikt. Ik blijf jullie updaten😊 **Update 17 april 2021 Gisteren heb ik de laatste druppel van de serum uit het airless pompje van 30 ml gebruikt. En dat terwijl ik het hele pakketje precies een maand geleden heb gekocht ayyy dat wordt een duur grapje... of toch niet? Voor iedereen die de medical skincare van dit merk niet kent; heb je het geld ga het proberen, ik moet een bank beroven om hiermee door te gaan helaas😄 Als equivalent (is natuurlijk nooit hetzelfde) denk ik er over na te overstappen naar (ipv de celvernieuwende serum van zo medical) de niacinamide 7% prescription, meso, vitamine c en retinol allemaal van @soaptreatmentstore in combinatie met de daily active moisturizer van @dermalogica maar dit is gekkenwerk uiteraard plus dat je meer geld moet inleveren vergeleken met de Zo medical.. Heb nog steeds de behoefte wel om de stoute schoenen aan te trekken en om te slaan naar Jetske ultee maar dat zou zonde zijn om al het goede in 1 keer weg te gooien of alleen voor nu de moisturizer toevoegen in mijn routine....kortom het is voor mij nu even een zoektocht naar een vervanger want ik ben overigens wel zover dat een crème boven de €100 gewoon not done is voor mij en dat hoeft het ook zeker niet te kosten. Ik houd jullie uiteraard weer op de hoogte!
Lees meer
12
4185