post content

Natuurlijke, dierproefvrije tandpasta zoner fluoride - hit or miss?

Ik probeerde twee weken lang de Knack Nature Herbapeurtic Toothpaste* en dit zijn mijn bevindingen! REVIEW Als dit niet de eerste review van dit product is dat je leest, zal deze opmerking je niet verbazen: DE SMAAK. Ik ben geen Parodontax-gebruiker met goede reden, dus dit was een directe throw-off voor mij. Zoute grond, daar smaakt het naar. Gelukkig trekt dit na het gebruik wat bij, en evolueert de smaak naar een Pepermunt-Eucalyptus geur (als ik mijn vriend moet geloven "alsof je een doosje Ricola mintjes achterover hebt gedrukt"). Wat ik na een week merkte, was dat mijn tanden gevoelig waren. Ik poets normaal met Elmex, omdat ik zeer gevoelige tanden en zwak glazuur heb, dus dit viel te verwachten. Ik ben nog steeds niet aan de smaak gewend, maar bijt me er doorheen. Het product belooft de vlekken van koffie, thee en andere aantastende producten van mijn tanden te verwijderen, maar dit zie ik helaas nog niet. Na twee weken verandert er weinig. Ik zie nog steeds geen verandering in de verkleuring/aanslag op mijn tanden, de smaak blijft een off-putter en mijn tanden blijven gevoelig. Ik heb ook wat meer over het product gelezen en ben sceptisch over de "natuurlijke" vervanger van fluoride, maar dat kan komen omdat ik daar vanwege mijn zwakke gebit echt bij zweer. CONCLUSIE Geen product voor mij. De smaak is te sterk voor me en ik zie en merk te weinig resultaat om het te blijven gebruiken. Jammer, want ik had ontzettend graag gewild dat het voor me zou werken! *GIFTED
Lees meer
3
490