post content

Een Boost of not Amused

Het testen van een product op mijn ‘eigengereide’ huid zorgt soms voor bijzondere uitslag. Hierdoor kan ik niet elk product ‘zomaar’ intensief gebruiken. Aangezien ik tot nu toe goed reageer op de producten van @paulaschoice durfde ik deze variant wel te proberen. Zelf heb ik pigment vlekken (door hormoonschommelingen) in overvloed. Daarom was ik erg benieuwd naar de resultaten van dit product. Voor een eerlijk oordeel heb ik het product 4 weken lang, elke dag getest. De @paulaschoice C15 super boost Voordelen; * smeert ‘lekker’ weg. * huid voelt gehydrateerd, glad aan * huid lijkt op het oog zichtbaar minder dof * geur is prima Nadelen; * Substantie is erg waterachtig, dus meteen ‘weg’ smeren is gewenst. Vermijd hierbij de ogen. Spreek uit ervaring. Conclusie; Mijn huid voelt na het insmeren met de substantie lekker fris aan. Glad gevoel wanneer je (de inhoud) van het product inwrijft. Ik vind het alleen ‘lastig’ te zeggen wat het voor mijn pigment precies doet. Of ik het idee heb dat het pigment is vervaagd, is mijn antwoord ja. Maar om te zeggen dat het een wereld van verschil is..... is wel erg gechangeerd. Het verschil is voor mij wel “duidelijk” genoeg om het product dagelijks te blijven gebruiken. Kortom ik word van dit product zeker wel amused 😉.
Lees meer
6
1301