heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven
post content

Vernieuwende microfoliant

Getest Dermalogica Daily Microfoliant. Het was in de eerste twee dagen even wennen hoe het product te gebruiken. Theelepel poeder in het kommetje van je handpalm en een paar druppels water werkt het beste voor mij. Daarna inmasseren op je gezicht. Er ontstaat dan een soort foam met micro exfoliant. Na afwassen voelt mijn gezicht zacht en fris aan. Ik heb een gevoelige vette huid en bij dagelijks gebruik had ik geen problemen. Serums en cremes worden daarna extra goed opgenomen door je huid. Inderdaad dagelijks te gebruiken omdat het een milde exfoliant is. Heel leuk om dit product te mogen testen @weareeves vooral omdat ik een poederexfoliant niet kende. Maakt me nieuwsgierig naar de andere producten van @dermalogica.
Lees meer
4
share-shareDeel!
1084