post content

Oooo kom dit eens lezen, wat ik op jullie ne-hu-huews-feed plaats! ;)

Even een ge-update-je: Ondertussen heeft @weareeves contact gezocht met betrekking tot mijn post. Ze nemen, zoals ik van hun gewend ben, alle feedback serieus en we zullen gezellig Corona-proof in gesprek gaan. De aantallen pakketjes ten opzichte van reviews week volgens mijn berekening wat af en zijn er naar verhouding gelukkig meer reviews geschreven. Er missen helaas nog wel wat. Reviews zijn erg leuk omdat ik kan sparren met Editors, maar dat moet van twee kanten. Als ik geen reactie krijg-like of opmerking-is het een monoloog. Dat is jammer omdat het interessant is om uitgebreid te horen wat mensen vinden. Meningen worden gegeven en dingen vertelt, maar worden die opmerkingen niet onderbouwd, heb ik er weinig aan. Jullie zijn de uitdaging van Editor aangegaan; maak er iets van! Het hoeft niet uitbundig maar leef je uit! Neem mij mee in jouw ervaring! Wees creatief! Ik ben heel eerlijk. Je hoeft het niet te verhemelen, maar stamp je het de grond in, onderbouw het alsjeblieft. Ieder kan iets zeggen dat meningen van anderen negatief beรฏnvloed, maar onderbouw je het niet, heeft het voor mij weinig zin. Ik vind het altijd belangrijk dat ik mijn mening grondig onderbouw! Het uit zich daardoor zo negatief op alle inzet die in heel het proces is gestopt. Niet alleen vanuit mij, maar ook die van We Are Eves. De tijd en toch ook echt het geld. Dus, alstublieft, een oproep aan alle Beauty Editors en Testers; LAAT VAN JE HOREN. Dank jullie wel voor het lezen! :)
Lees meer
18
893