tandpasta

Ik mocht weer eens wat testen. Dit keer was het de tandpasta van @knack-nature Ik was enorm benieuwd naar de tandpasta. Na het openen rook het redelijk oké, dus ik had er zin in om het te proberen. Maar zodra ik m’n tanden ging poetsen was het een ander verhaal. De smaak was zeer onprettig, het was niet de “standaard” tandpasta smaak. Ik had het ook gelijk uitgespuugd en was verder gegaan met mijn eigen tandpasta. Ondanks dat, bleef de smaak in m’n mond hangen. Na een dag wachten ging ik het weer proberen. Ik wilde het toch blijven uitproberen, ook doordat er op het papiertje stond dat je het vaker moest doen om zo te gaan wennen aan de smaak. Maar eerlijk, het is niet iets voor mij. Er zullen vast genoeg mensen zijn die er aan kunnen wennen en het een geweldig product vinden. Helaas geldt dit niet voor mij. Ik ga voortaan weer door met m’n vertrouwde tandpasta😉
Lees meer
3
479