heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven

Nieuwe dagcrème!

Ik heb de crème van @dermalogica nu een paar weken getest om er goed achter te komen wat het met mijn huid doet. De crème heeft een prettige textuur, niet te dik en smeert goed uit. Het product beloofd te matteren en dat doet het zeker. Mijn huid heeft al een paar weken weer flink last van snel glimmen, maar dit duurt nu weer ietsje langer met behulp van deze crème. De spf 30 zorgt ervoor dat ik ook geen zonnebrand op hoef te doen op dagen dat de zon niet te fel is. Anders heb ik helaas echt een factor 50 nodig, want mijn huid is zeer licht. Ik krijg geen puistjes of onzuiverheden van de crème. Het lijkt mijn huid wel wat rustiger te maken. Wat ik een nadeel vind is de mate waarin het geparfumeerd is, het heeft een sterke citroenlucht. Gelukkig droogt het mijn huid niet uit. Al met al een prima dagcrème en ik gebruik het nu dagelijks!
Lees meer
1
share-shareDeel!
614