post content

Paula's keuze vitamine c? 🍊

Hallo hallo allemaal! πŸ’‹ We zijn ondertussen 3 weken verder en het is eindelijk tijd voor mijn ongezouten mening over dit product van @paulaschoice πŸ₯³πŸ₯³ De afgelopen weken heb ik dit product elke avond en ochtend gebruikt. Soms in combinatie met een paar druppels door mijn moisturizer en af en toe ook direct op mn huid. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er meer van had verwacht. Mijn huid is de laatste tijd een beetje aan de droge kant, af en toe wat kleine puistjes en ook veel pigmentvlekken door acne. Ik zie eigenlijk helemaal geen verschil daarin sinds ik dit product gebruik, wat ik wel heel jammer vind. Wat ik wel heel fijn vind hiervan is dat het product lekker ruikt maar ook je huid super zacht maakt. Het is niet te heftig en mijn huid kon er goed tegen. Ik zou dit product niet heel snel nog een keer kopen maar ik denk dat dit voor sommige wel fijn kan werken. @weareeves
Lees meer
Toon originele post
Deze post is vertaald van Engels naar Nederlands via AWS Translate
2
464