heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven

De moisturizer voor tijdens de zomer

Ik heb de afgelopen twee weken de aqua jelly van @dermalogica mogen testen. Allereerst was dit een fijne moisturizer om te gebruiken tijdens het warme zomer weer. Het is een soort van gel die snel intrekt in de huid en het laat lijken alsof je niks op hebt, terwijl je huid toch gehydrateerd is. Op de verpakking staat ook dat het een cooling effect heeft, maar dit heb ik zelf niet gemerkt. Misschien als je het in de koelkast bewaard, zoals ook wordt aanbevolen, dat het dan wel verkoelend werkt. Je hebt maar een klein beetje nodig om je hele gezicht in te smeren, dus dit product gaat lang mee. De geur ervan is ook prettig. Mijn huid is soms een beetje kieskeurig met welke producten het wel of niet leuk vindt, maar deze is zeker goedgekeurd. Ik heb geen last gehad van purging en mijn huid is kalm op het moment. Ik weet echter niet of dat dit door de aqua jelly komt of dat het toevallig is. Ik zou dit product zeker aanbevelen voor mensen die opzoek zijn naar een moisturizer die niet vettig is!
Lees meer
2
share-shareDeel!
307