post content

Dermalogica intensive moisture trio

Ik heb deze gisteren binnengekregen (verleden week gewonnen samen met een scrunchie en 3 sheetmasks🤟🏼). En ik stond best wel te popelen om het uit te proberen! Op eeves was ik niet een vd uitverkorenen (testers) dus hier was ik wel ff blij mee😃 plus iets winnen is altijd kickuh!! Het is dus een moisture trio bestaande uit een cleanser, oil en cream. Ik kan nog niets specifieks vertellen over de werking, al vond ik de cleanser en oil op het eerste gezicht best fijn😏 De cream daarentegen, de geur?! Heel erg medicinaal/synthetisch zalverig🙁 de cleanser heeft ook een soortgelijke geur, maar toch wat minder heftig! De oil vind ik lekkur ruiken, een beetje kruidig en hij voelt fijn op de huid! Ik kom hier nog op terug! Ps: het zijn wel echt mini mini’s, en E41 vind ik best prijzig! @dermalogica
Lees meer
6
884