heeft een Empty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty starEmpty star rating gegeven

Hij blijft in mijn routine!

Allereerst viel mij op welke ingredienten in de face wash zitten. Veelal ingrediënten die je ziet in meerdere anti-acne producten. Dus hierover was ik al enthousiast. Daarnaast bevat het ook oliën. Hier was ik een beetje bang voor, gezien mijn soms vettige huid. Maar ik moet zeggen dat ik totaal geen last heb gehad van de oliën. Dit product is ook parfum vrij en heeft een natuurlijke citrus geur, heerlijk. In de periode dat ik dit product heb getest, heb ik toeig vrij veel puistjes gehad. Nadat ik deze face wash gebruikte, merkte ik dat hij me een schoon en fris gevoel geeft. Hij is helemaal niet uitdrogend, zoals veel andere anti-acne producten. Daarom vind ik dat hij een fijn gevoel achterlaat op de huid. Ik moet zeggen dat mijn puistjes niet per se sneller zijn weggegaan met deze face wash, maar de puistjes waren vrij rustig en ik heb het gevoel dat mijn gezicht goed wordt verzorgd met dit product. Hij verwijdert ook de makeup restjes die weleens op mijn huid zitten. Kortom, het is een super fijne face wash die me echt de indruk geeft dat mijn huid goed schoon is, zonder irriterend te zijn. Deze blijft in mijn routine! Dankzij @dermalogicaica en @weareeves heb ik dit product mogen testen. Ik heb hem heb 2 weken lang getest, iedere ochtend en avond, om een goed beeld te krijgen van wat hij doet
Lees meer
Toon originele post
Deze post is vertaald van Engels naar Nederlands via AWS Translate
share-shareDeel!
459